7 reaktioner på ”Det är nära nu

  1. Hej vännen min! Låter som du haft en skön sommar och fortsätter på den vägen.
    Själv ska jag på karneval, utan karnevalståg. Förr om åren var det kanonkul med detta, alla deltog liten som stor, poliser o alkisar, barn o rullatorgänget. Själv hade jag en dröm om att hinna göra ett luciatåg i karnevalståget, folk fick jag ihop utan problem. Men tyvärr la dom ner det året vi var taggade. Men jag hann vara häxa ett par gånger, pippi långstrump nån gång o jag har för mej jag var utklädd som punkare nån gång…., Nu är det marknad, festvaltält, karuseller o övrigt jippo. Vädret tillåter ett besök o dottern ska iväg med kompisar så man kan ju lurpassa lite på henne…
    Önskar den en härlig helg o framför allt en trevlig kväll min vän!
    Varma kramar Charly

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s