Innan jag somnar

innan-jag-somnarBeskrivning;

Föreställ dig att du förlorar minnet varje kväll när du går och lägger dig och att du vaknar upp nästa dag utan att minnas gårdagen eller något som hänt innan dess.

Du minns inte vad du heter, vem du är eller människorna omkring dig. Du minns inte vem mannen är som du vaknar upp bredvid varje morgon. Främlingen säger att han är din man. Talar han sanning? Och kan du lita på honom?

Välkommen till Christines värld.

En klart annorlunda historia…. Hur skulle det vara att inte veta något om sitt liv? Att vakna och inte känna igen sig eller den där gamla tanten i spegeln, hon som är minst 20 år äldre än vad jag är? Har jag barn? Vad jobbade jag som? Är verkligen du min make? Frågorna är många.

Jag gillade ”Innan jag somnar” även om den blev lite tjatig ibland….. Historien berättas ju om varenda ny dag. Upplösningen var dock intressant 😀 Mer kan jag inte berätta för så förstör jag hela boken. Klart lyssningsvärd!!!

En reaktion på ”Innan jag somnar

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s