Ödesgudinnan på Salong d’Amour

13058023_O_1Beskrivning:

På Södertorg i Visby ligger Salong d’Amour. När du kommer in på min frisersalong och jag frågar: ”Vad kan jag göra för dig?” menar jag inte bara ditt hår. Jag menar: ”Vad kan jag göra för dig i ditt liv?” Min ambition är större än att få till en fin klippning, den är att ge dig ett möte.
Som frisör möter jag människor i alla livssituationer. Bröllop, begravningar, separationer och skolavslutningar. Livsberättelserna kommer glimtvis, ibland får jag förtroenden. Du kan lita på min tystnadsplikt – dina hemligheter stannar hos mig.
Till hjälp på salongen har jag en ung man från Grötlingbo. Han heter Ricky. Jag har lovat hans mamma att göra honom rumsren och lära honom laga mat.
Om du är en trogen kund och vågar se dig i min spegel kan allting hända.
Vi ses på Salong d’Amour!
Angelika Lagermark

En härlig Feel-good bok! Har lyssnat/läst på många, kanske de flesta, av Anna Janssons böcker. Har tyckt att de tappat stinget på slutet så därför var jag bara tvungen att lyssna på denna nya bok i en helt ny genre. De gjorde Anna bra!!!! En klart bra bok som inte ställer några krav på lyssnaren, utan det är bara att gapa och ta emot 😀 Rekommenderas!!!

3 reaktioner på ”Ödesgudinnan på Salong d’Amour

  1. Tack för tipset! jag läser inte lika många feel-good-böcker som jag brukar längre, men jag har skrivit upp den på min lista och skall kolla efter den på biblioteket:)

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s