Tappade totalt farten…..

Jag hade en plan… Men jag vet inte riktigt vad som hände? Grabbsen har ju flyttat, den sista på min 48årsdag. Pojkrummet har inte blivit städat sen den yngsta flyttade…. Jag städar nämligen inte åt vuxna barn! Så grinig är jag. Jag har varit in med dammsugaren innanför dörren och ibland har jag skvuttit på blommorna lite vatten. Det senaste var tydligen allt för sällan för de var döda.
EPSON MFP image
Men nu när rummet är tomt så skulle jag ta och städa ordentligt, ta ett hörn per dag och hålla på tills det blir klart. I går orkade jag inte börja…. Imåra kommer det en grabb hem och hälsar på… Så planen gick åt pipsvängen! Nu har jag skurat i vild förtvivlan! En hel del är fortfarande kvar, men jag räknade ut att minigrabben skulle få gå igenom sina saker och slänga alldeles själv, innan jag tar hyllor och skåp.

EPSON MFP image

I går, däremot, så anmälde jag mig till nålbindningskurs i dagarna två. Detta kommer att ske i oktober. Idag ska jag ila iväg på Medicinsk Qigong. Så jag har inte tid att springa runt bland favvobloggarna. Ni får ha överseende!

EPSON MFP image

JA bilderna då???? Har ingenting med inlägget att göra!

1: Mamma, storebror och jag ute i svampskogen. Vill minnas att min bror lade en stor groda i min korg och att jag grät hysterisk 😀 Fast jag vet inte om det var just en här gången 😀

2: Storebror och jag utanför hemma i Ramundberget.

3: Jag står vid ett äppelträd på Lidingö. Vi har just sett på vaktparaden och varit på Skansen och allt annat man ska göra i Kungliga huvudstaden. Sedan jag var pytteliten har jag haft problem med mina fötter. Jag tappar skinnet under när det är varmt. När detta kort tas så har jag äntligen fått av mig strumpor och skor och livet har blivit mycket lättare för en 5åring.

8 reaktioner på ”Tappade totalt farten…..

 1. Har viss förståelse för din tappade fart! Den perioden när barnen flyttade ut var lite småjobbig. Samtidigt som jag var glad att dom hade jobb eller skola som dom själva valt och ville flytta så saknade mamma sina ”små” telningar. Nu när vi vant oss vid att vara själva i huset kan jag inte fatta att vi rymdes allihop.

  Svara
 2. Ska du äntligen få ditt egna rum nu?;)
  Förstår precis hur du känner, uppgiften blir tröttsam redan innan man har börjat…
  Här har jag gjort nga försök i dag att reda upp kaoset i mitt rum, men varje gång slutar med att jag lägger mig i sängen och läser istället!
  Du får ta lite i taget, många bäckar små…
  Ska bli kul att se dina alster från nålbindningskursen!:)

  Svara
 3. Hmm…jag brukar fortfarande städa mina ungdomars rum…ibland…när de inte är hemma…när jag inte står ut med dammet…eller när jag får lust…Det händer också att vi städar tillsammans😊.Eller så säger jag bara ”dammsugaren står utanför ditt rum…”. Det brukar alltid funka!
  Sedan har jag turen(?)att dottern är pedant. Visst, det kan vara dammigt men det ligger aldrig grejer framme. Sonen har faktiskt rätt ok ordning också…för det mesta…

  Svara
 4. Att lära sig städa sitt eget rum är ju en bra träning inför vuxenlivet, när man måste ta hand om sitt eget hem, och inte kan ringa mamma när man behöver få lägenheten städad:)

  Nålbindningskurs låter ju hur kul som helst! Jag hoppas på ett långt bloginlägg när du är klar med den kursen:)

  Svara
 5. Skönt ändå att få städa ur ett tomt rum, inget som ska flyttas och flyttas tillbaka som tar ner tempot… Jag får lätt skavsår överallt på fötterna, även under, så efter resan till Stockholm hade jag blåsor under fötterna, på hälarna och på några tår… Jag trivs allra bäst barfota…

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s