Mittiveckan

DSC_0032Har glömt att berätta vad det var för roligheter jag drog på i lördags 😀 Terminens första träff med Jämtstickorna! Vi åkte till Ottsjön, Föllinge och om jag ska erkänna så pratade vi mer än vi stickade. Började på ärmarna till min vita tunika (har ”bara” 20 cm kvar).

Under helgen i övrigt så stickade jag klart den här fuskpolon som ska åka iväg till Hjälpstickan bara jag kommer ihåg att köpa en kartong….. Den ska få sällskap av en sjal, 3 mössor och en halsduk.

DSCN6067Eftersom jag ”bara” har 2 projekt på gång, förutom stickandet till HJälpstickan, fick jag börja ett nytt 😀 Innan semestern så hittade jag ett sjalmönster, Gail… Såg så roligt ut och verkade vara en perfekt semesterstickning…… Verkade! Mönstret, diagrammet, är på 36 rader, man ska sticka tom rad 33 och sedan upprepa rad 3-33 tills sjalen blir i önskad storlek. Idiotenkelt! Eller inte…. Fixade de första 33 raderna (med god smshjälp) men sen….. Lessnade och repade upp allt och stickade sockar av garnet 😀

I helgen så konstaterade jag att vi var 2 med samma problem. L skulle genast hem och prova igen, och jag ville inte var sämre 😀 Tidigt på söndags morgon kom meddelandet; Jag har överlistat Gail! Några timmar senare kunde jag svara; Jag åxå :D. Så nu håller jag på med 3 projekt….. + nålbindningen (som jag har glömt bort hur man gjorde).

DSCN6068På söndagskväll insåg jag att jag behövde en ny bok….. Inte otippat som stickning….. Miljöskadad 😀

Imåra så bär det av till skogs. Hela skolan ska göra skogen runt Spikbodarna osäker (stackars björnar) 😀 KAmeran är redan packad 😀

8 reaktioner på ”Mittiveckan

 1. Gör om gör rätt…mest hela tiden…men, men det blir ju bra när det är klart!:)
  Ska bli spännande att se resultatet!
  Du är så snäll som stickar till Hjälpstickorna! ♡

  Svara
 2. jeanettebjorn

  Härligt med en massa projekt, jag har några stycken med. Jag virkar en lång kofta (typ odd molly) fast i min egna tolkning. Sedan blir det lite annat däremellan mest småpyssel som jag får beställningar på 🙂

  Svara
 3. Oj, här lyser verkligen flitens lampa, för det var många projekt på en gång. Själv är jag ju mest monogamstickare, men jag kan förstå att det kan vara skönt att ha flera projekt att växla mellan när andan faller på:)

  Jag hoppas att björnarna är förståndiga och håller sig undan:D

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s