Himlen är alltid högre

9789174612929_200_himlen-ar-alltid-hogreBeskrivning:

Nathalie Svensson, överläkare och landets främsta expert på psykopater, trivs äntligen med livet. Som nyseparerad från trista Håkan har hon skaffat sig en etta i Stockholm, där hon tillbringar tiden då hon inte har barnen hemma i Uppsala.
En natt på väg hem från Café Opera får hon ett sms från Rickard Ekengård, den berömde skådespelaren som hon följde med hem några helger tidigare. Han vill träffa henne vid Karlaplan, och efter stunds tvekan tackar hon ja. Men det blir inget möte, för när Nathalie kommer fram ser hon Rickard Ekengård bli skjuten och slängd i fontänen. Överfallet är otäckt likt, närmast identiskt, med mordet på hennes stora kärlek tio år tidigare ett fall som aldrig fick sin förklaring.
Är Nathalie utsatt för ett ödets grymma nyck, eller finns det en koppling mellan morden? Och har de obehagliga sms hon börjat få från dolt nummer något med det att göra? Snart är Nathalie indragen i en ondskefull historia som blir mörkare ju närmare sanningen hon kommer.

Det här är fösta boken om Nathalie Svensson, och det kan kanske bli något. ”Himlen är alltid högre” börjar väldigt lovande och slutar bra. Men har en väldigt lång mitten där det var väldigt tradigt ett tag. Jag gillar Jonas Moström, även om han haft några riktiga bottennapp, så har de flesta böcker varit läsvärda. Så även ”Himlen är alltid högre”.

3 reaktioner på ”Himlen är alltid högre

  1. Har inte läst, det finns så många böcker man vill läsa, och jag har en trave vid sängen, men jag for nog börja med 1 I taget, eller vad tror du ??????
    Ha en bra söndag
    kram

    Svara
  2. Låter spännande och lovande – har en finlandssvensk deckare på gång nu men längs med hösten ska jag säkert hinna läsa mer, så fort jag fått nya bostaden i skick. Inte många lådor kvar att tömma 🙂

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s