När sommaren är slut….

Så blev min sommartunika klar 😀 Fast den är rätt varm så den går nog att använda på vintern åxå. NamnlösMönstret fick jag av Farmorspyssel och även de två första nystanen. Garnet heter Line från Sandenes Garn.

tidningAnnars så kämpar jag vidare med min Gail….. Köpte garn från Järbo, Twiggy. Gillade färgen och började sticka. Garnet var ojämt, ibland tunn som en sytråd och ibland jättetjock och ospunnen…. Tillslut så gick garnet av…….

FB_IMG_1411648097876Nu ska garnet tillbaka till affären! Efter lite googlande så konstaterade jag att Twiggy inte alls är ett strukturgarn. JAg blev jätteless och letade fram nytt garn ur gömmorna och började om för fjärde gången….. Idag konstaterar jag att jag gjort ett stort fel och repade upp allt igen. Det är inte meningen att jag ska ha någon Gail!!!!!

10620807_717682714952321_5979367488767206603_nÄr hemma och vilar i två dagar….. Vet inte om det kommer att hjäpa mot stressen….. Men jag fick iaf sitta i soffan och sticka och bara vara…… Speciellt skönt idag när höstvindar och rusk skakat Östersund och när Yr.no lovar första höststormen….

DSCN6149Sista Ringblommorna fick följa med hem. En liten färgklick i en grå vardag…..Trevlig helg på er!

7 reaktioner på ”När sommaren är slut….

 1. Finaste tröjan, snygg även i höst och vinter!:)
  Min kofta som jag stickade i Line från Sandnes får jag repa upp….blev alldeles för stor!:((((
  Förbaskat trist, men, men ju mer jag har använt den desto större blev den och det är INTE kul!
  Får hitta på ngt annat att sticka av garnet.
  Vilken härlig bukett du har där hemma, den får du njuta av och försöka ta det lugnt och jag hoppas att stressen lugnar ner sig!
  Kram och trevlig helg!:)

  Svara
 2. Vilken snygg tunika du har stickat, mönstret är så fint, är det som blomma i mitten av varje mönster del?
  Jag hoppas du får en avstressande helg,
  Kram

  Svara
 3. Åhh! vilken snygg tunika! spetsmönstret framtill gör den verkligen till något alldeles extra!!

  Gail verkar ju ha blivit en trist följetong:( Kanske dags att lägga undan henne ett tag innan du tar tag i henne igen??

  Var rädd om dig!! Jag fattar att du har världens bästa jobb, och att du har lätt för att engagera sig i dina ”arbetsbarn”. Men, du finns bara i ett enda exemplar, så glöm inte att vila dig också, så att du ”varar” länge:)

  Ja, ni verkar verkligen ha fått en rejäl höst däruppe. Förhoppningsvis bjuder den på bättre väder framöver:)

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s