Ordning och reda….

Under hösten går vi i kollegiet en bloggutbildning. Detta för att lära oss mer om klassbloggar och om det är ett pedagogiskt verktyg för oss…. Utbildningen är bra! Så här långt har jag lärt mig att jag har brutit mot lagen en ansenlig massa gånger 😦 Så nu ska jag försöka bättra mig (om detta kan vara möjligt :D). Jag börjar med att licensera min bilder och så ska jag sluta att använda mig av andras bilder när jag skriver bokrecensioner…..

88x31Mer om licenser och annat bra kan ni läsa här.

2 reaktioner på ”Ordning och reda….

  1. Hmm:s

    jag använder mig också av andras bokbilder när jag skriver recensioner. Jag måste medge att jag trodde att det var ok, i synnerhet som ett förlag länkar till alla bloggar som recenserat någon av deras böcker… (jag vet det eftersom jag recenserade en av deras böcker, och någon följde länken och skrev i kommentaren hur hon hittat min recension) nu blev jag faktiskt lite ställd, eftersom jag oftast läser e-böcker på en läsplatta (böcker jag lånat elektroniskt på biblioteket), och då får man ju ingen omslagsbild direkt. Så kontentan blir nog att jag fortsätter att använda andras bokbilder när jag recenserar böcker:)

    I övrig lägger jag ju bara upp mina egna bilder:)

    Men det var bra att du tog upp det ändå! Jag skall läsa allt noga, och se vad jag tar med mig:)

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s