Sex år

DSCN6145Sex år av Harlan Coben

För sex år sedan såg Jake Fischer sin stora kärlek Natalie gifta sig med en annan man. I sex år har han hållit sitt löfte att aldrig leta upp henne. Men han har aldrig kunnat glömma…. Efter sex år ser Jake Natalies makes dödsannons och han bestämmer sig för att bryta sitt löfte och söka upp henne. Men det är inte Natalie som är den sörjande änkan. I sin iver att ta reda på sanningen börjar han söka upp deras gamla vänner. Men de är omöjliga att hitta eller så kommer de inte ihåg honom. Ingen har sett Natalie på åratal och Jake börjar inse att han nog inte vet någonting om sin stora kärlek. När han blir skuggad och kidnappad inser han att Natalies, och hans eget, liv är i fara.

Harlan Coben har gjort det igen!!! Skrivit en bok som man inte kan släppa. Att Reine Brynolfsson läser är åxå ett stort plus. Spänning på mycket hög nivå!

En reaktion på ”Sex år

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s