3 reaktioner på ”Tjukk hell smal

  1. Det där är inte lätt. Jag tog mig ju ner en bit med hjälp av modifast 12 veckor. Det gick som en dans. Att hålla den nya vikten var inte lika lätt. Men nu ( tror jag i alla fall) att jag klart bestämt mig för att jag ska ner dit jag vill och stanna där. Känner väl till var mina fällor ligger. En heter glass och sedan kommer choklad, stress,och listan kan bli lång. Lycka till!

    Svara
  2. Jag har inte sådana bekymmer, men jag har läst och hört av andra att det kan vara jobbigt, men jag tror att du är den som klarar sådana ting om du tänker göra det.
    Lycka till jag tror på dig.
    kram

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s