Märkta för livet

DSCN6145Märkta för livet av Emelie Schepp

När Hans Juhlén, verksamhetschef på Migrationsverket i Norrköping, blir mördad får JAna Berzelius uppdraget som åklagare. Några dagar senare så hittas ett nytt lik, en pojke. Pojken har namnet på en grekisk dödsgud inkarvat i nacken. Detta drabbar Janan hårt eftersom hon själv har namnet Ker inkarvat i sin egen nacke. Minnen börjar komma tillbaka från den barndom som hon inte vet något om. Hon har inga minnen efter den sommardag 1991 när hon vaknade upp på ett sjukhus. Ju mer Jana gräver i den döda pojkens bakgrund, desto närmare kommer hon sin egen sanning. En sanning som hon bara måste få reda på, även om den är mörk och blodig.

”Märkta för livet” är den första delen i serien om åklagare Jana Berzelius, och Emelie Schepps debutthriller. Av och till var den väldigt spännande och man vill verkligen veta om Janas förflutna. Samtidigt så blir en del trådar bara löst uppknutna och man hade velat veta mer. Jag tror aldrig jag fick svar på varför? Men annars en ganska bra bok.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s