Hoppsan!!!!

Efter att jag skrivit inlägget igår så gick jag för att laga mig lite lunch. När jag står där i godan ro och steker mina grönsaker och skinka så öppnas lägenhetsdörren och någon kommer in. Hjärtat åker upp i halsgropen! VEM???? Jo se det var älsklingen som kom tillbaka från sitt jobb! Han skulle ju inte komma tillbaka från torsdagskväll! ????  När de kom fram till Storhogna så hade firman som är före inte fått upp takstolarna…. Det betydde att det inte fanns något jobb åt gubbarna utan de får åka dit nästa vecka igen och pröva då 😀 Snopet! Men det betydde att de fanns tid att åka till Norge idag och städa ur riggen. Sånt är livet i byggbranschen 😀

När det var dags att ta sig ur sängen så ringde vår Mamlöit 😀 Härligt att höra att han trivs så bra och att pluggandet går som en dans. Han höll på och letade sig nytt husrum. Verkade helt övertygad om att han hade hittat ett tills vi kommer ner den 27 nov. Den 28 nov fyller han 27 år….. Det är kanske inte konstigt att man känner sig gammal ibland 😀

DSCN6150Själv ska jag idag ramla ner i soffhörnan och njuta av ensamheten. Jag ska sticka och lyssna på ljudbok och bara vara. Det är svårt att bara vara när man har personer runt sig.

Håller på med mina Katniss, gillar verkligen flätan! Har dock kört fast lite…. Men det löser sig nog. Har åxå börjat på en Leaving Halskrage. Tänkte ge den till Hjälpstickan när den blir klar. I helgen ska jag vara på Jamtli, från morgon till kväll, och nålbinda 😀

Men nu lite kaffe och en tur i bloggvärlden. Sen ska jag tag mig i kragen och gå ner på HC och kolla bloddrycket. Sen…… väntar soffan 😀

4 reaktioner på ”Hoppsan!!!!

  1. det verkar gå bra för resten av din familj:D

    Men en månad med lugn och ro, stickning och bra ljudböcker, så är du på banan igen förhoppningsvis:)

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s