Lotus blues

DSCN6145av Kristina Ohlsson

Dagen då allt går åt helvete regnar det. En desperat man kommer till advokat Martin Benners kontor och berättar att hans syster behöver hjälp. Det är bara det att systern är död.
Innan hon tog sitt liv erkände hon fem mord. I tidningarna kallades hon seriemördare och gavs namnet Sara Texas. Nu vill brodern ge henne upprättelse och samtidigt hitta hennes försvunne son Mio.

Martin Benner har ett bra liv. Han har en bra karriär, pengar, alla kvinnor han vill ha och en dotter, dottern till hans avlidna syster och svåger. Han antar utmaningen att undersöka om det kan vara så att Sara har erkänt mord hon inte begått.  Men det här är ingen vanlig historia och snabbt förvandlas han från advokat till bricka i ett spel. Plötsligt är han inte advokaten som undersöker en mordmisstänkt utan han är den mordmisstänkte.

”Lotus blues” är den första delen i en serie om två. Mios blues utkommer våren 2015. En oerhört spännande historia som slutar mitt i ett vakuum. Väntar med spänning på upplösningen. Nog skulle jag bra gärna vilja veta vem Lucifer är och vem som mördat i Martins namn….. Riktigt spännande!

En reaktion på ”Lotus blues

  1. Vi i det här huset gillar Kristina Ohlsson, men har inte läst den boken som du skriver om! Det blir något att ladda ner från biblioteket! 😉

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s