Plan B

DSCN6145av Jonathan Tropper

Det beror på hur man ser det…. Endera var de fem vänner på väg upp i bergen på semester, eller så var de fyra kriminella som precis kidnappat en stor filmstjärna… När Ben och hans vänner lämnade college hade de storslagna drömmar. Nu har de fyllt 30 och inget har blivit enligt planen. Ben ska skilja sig. Lindsey är arbetslös, Chuch är fortfarade clownen och Alison är fortfarande olyckligt kär i Jack. Jack den enda av dem som lyckats och blivit en hyllad filmstjärna. En filmstjärna med kokainmissbruk.

”Plan B” är Jonathan Troppers femte bok på svenska. Han har bla skrivit ”Sju jävligt långa dagar” som har blivit film. För mig är han dock helt ny. Jag var på biblioteket och skulle låna nått läsvärt. När jag får tips av er så skriver jag upp titlarna på en lista, en lista som börjar att bli ganska lång…. Men av någon anledning så får aldrig listan följa med på biblioteket. SUCK. Så där stod jag och kom inte ihåg en enda bok som jag ville läsa. Då hamnade jag, som det ofta blir i den situationen, i hyllan för nyinkommet, greppar ”Plan B” och går hem. Jag ångrar mig inte! Bitvis var boken riktigt dråplig, om än med allvarliga undertoner. Hela tiden med skräcken över att vara trettio och inte kommit någonvart i livet. Trots att jag närmar mig de 50 så kan jag förstå känslan i boken. Gillar ”Plan B” och kommer kanske att leta upp någon av hans andra böcker.  Men idag SKA jag ha med mig listan 😀

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s