En måndag.

DSC_0068Började dagen med en tur till biblan och Claes Ohlsson. Sedan hamnade jag i soffan och försökte smälta helgens alla intryck. Det blev en massa gjort och jag började på en mössa. Den är lite stor men jag har tänkt att tova den lite. Nu gäller det bara att hålla på lite nu och då så att jag inte glömmer igen 😀 Måste erkänna att jag var lite trött efter helgen. Att gå från noll aktivitet till 2 hela dagar av skratt och intensivarbete sliter på en lathund 😀

DSC_0002_3Inne i pojkrummet har denna härliga kontorsstol stått i ett hörn och skämts. Men med en liten lampa från Claes Ohlsson och en pumpad boll till fotpall har jag gjort en härliga egen hörna. Ska bara ta tag i ett tyg eller nått till stolen för den är rätt sliten…..

DSC_0001_2Igår snöade det lite i Östersund. Faktiskt så ligger det kvar lite än….  Idag ska jag bara ta det lugnt till jag ska göra ett gästuppträdande på jobbet i 2 tiden. Håller på att tvätta kläder så att jag har något att ha till kungliga huvudstaden och så har jag en mössa att nålbinda 😀

10 reaktioner på ”En måndag.

 1. Spännande med nålbindning, ska bli kul att se det färdiga resultatet!
  Vilken mysig hörna du fick till, blev ju helt perfekt!
  Släng över en snygg filt, så ser du inte det slitna!:)
  Ha en bra dag!

  Svara
 2. Jag hade tänkt mig att nålbinda men det har inte blivit ännu, ibland så får man inte gjort något, jag får nog gå tillbaka och stryka tvätten, phu så himla tråkigt.
  Ha en fin dag
  kram

  Svara
 3. Hörnet ser väldigt bekvämt ut:)

  Här nere är det fortfarande – meteorologiskt sett – sommar. Dagstemperaturen är fortfarande över 10, och på nätterna sällan under 8 plus… så vintern verkar vara långt borta här:)

  Du får nålbindning att framstå som hur kul som helst! Det skall bli kul att få se hur en nålsbunden mössa kan se ut:)

  Svara
 4. Ja nålbindning är kul och det går ju faktiskt ganska fort att ”nåla ihop” ett par vantar. Det är ett tag sedan jag pysslade med det, men rätt som det är så är jag på’et igen ;-))

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s