Flurvär!

DSCN6172Idag blåser det och snöar och är ett riktigt flurvär. Jag tvättar kläder och funderar på vad jag ska packa till resan imåra. Då drar vi iväg till huvudstaden och Evita 😀 Lekte lite med kameran igår 😀 Blev riktigt nöjd med äppelbilden! Sidensvansarna kom igår och städade rönnen så därför blev det inga kort på rönnbär i snö 😀 Fåglarna var där medan jag var på skolan på Storsjung, varan inga fågelbilder….

DSCN6167Men känner jag mig själv rätt så kommer det en massa bilder från huvudstaden efter helgen 😀

TREVLIG HELG!

3 reaktioner på ”Flurvär!

  1. Oj vad du har piffat på bloggen. Snyggt. Hoppas din teaterresa blir lyckad och jag ser fram mot bilder. Visst är det fint med lite snö men lite för tidigt för min smak.

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s