Hemma igen….

Efter en härlig helg i Stockholm. Men jag är väldigt sliten…… Väldigt…. Det kommer att komma bilder, även om jag inte är i form nu så det har blivit väldigt lite fotat. Men jag börjar med lite handarbete.

Jag visade ett handarbetet i en fototriss för ett tag sedan: Vägar. Då lovade jag ta med mig det still huvudstaden…. Sagt och gjort och ett par sockar blev det under helgens bussturer. Och, inte att förglömma, ett UFO mindre 😀

DSCN6223I den kungliga huvudstaden letade vi reda på Litet nystan på söder. En helt underbar butik med hur mycket garn som helst….. Och så lite pengar….

DSCN6198Mamma köpte garn till en kofta och jag till en Overslyngel + lite till. Däremot glömde jag att jag skulle ha svart ullgarn till mina Selbuvotter…….

DSCN6219 DSCN6218Så måste vi ju har lite bilder på konst…. 😀

DSCN6196 DSCN6214Väl hemma tog jag tag i och stickade klart mina Katniss

DSCN6221Det betyder att jag har 2 UFO’n mindre 😀 Kan tyvärr inte börja på Overslyngeln för mönstret var slut. Men det kommer med posten så fort de får in det igen 😀 Jag har ju lite nålbindning och lite stickning till Hjälpstickan att jobba med så länge….

8 reaktioner på ”Hemma igen….

 1. Tänk om vi hade mötts? Var också i kungliga huvudstaden i helgen. På syfestivalen! Träffade bekanta och obekanta trevliga människor och svägerskan och yngste sonen. Visst kan jag känna mig lite eftertrött. Har nog inte riktigt smält alla intryck ännu men det var precis vad surkartkärringen behövde. Få jaga bort lite gamla spöken som stuckit upp sitt fula tryne. Ta hand om dig.

  Svara
 2. Där ser man du har besökt gatorna/torget vid min arbetsplats. Det ligger på Hornsgatan så det där trädet ser jag varje vardag 😉 och till Karin på Litet nystan kilar jag litet då och då. Såg du tygbutiken litet längre upp på S:t Paulsgatan, Tygverket, dvs samma gata som Litet nystan ligger på. Ja om du är intresserad av tyger ska du gå dit nästa gång.

  Svara
 3. 2 färdiga sockar på en helg?!? Somliga jobbar verkligen undan:)

  så bra att du hade en kul helg i storstan – även om den gjorde dig utmattad. Garnshoppingen ser ju väldigt lovande ut inför nya projekt:)

  Svara
 4. Trevligt med en resa och lite fin shopping! Jag älskar den där typen av stickkonst, som liksom graffiti änfdrar gatubilden och gör den lite färggladare!

  Svara
 5. Teaterresor brukar vara mycket trevliga! Det är klart att det kan komma surt efter, men man har sina minnen kvar!
  Du, jag vet att Nett på bloggen En kopp kaffe skickar efter garn i Turkiet ibland! Hon verkar supernöjd med både garn och pris!
  http://www.enkoppkaffe.se/
  Om du inte brukar läsa hennes blogg så gå in och kika! 🙂

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s