Lite mera Stockholm

DSCN6184 DSCN6197På våra teaterresor så bor vi alltid vid Hötorget. På Rica Stockholm eller Rica Kungsgatan. Nu har Ricakoncernen blivit upphandlad av Scandic så nu bodde vi på Scandic hotell Klara. Nytt namn men samma ställe 😀 Vi åker för att fira mammas födelsedag, hon fyller i slutet av oktober och resan brukar vara där nånstans. Det är 8onde året vi är iväg. I år var det detta som hägrade:

DSCN6213Evita! En fantastisk föreställning som ger en liten annan bild av ikonen Evita Perón. Charlotte Perrelli gjorde en kämpa insats men mest kommer jag att minnas Patrik Martinsson som Che. Vilken röst!!!!

Men sen var ju helgen över och vi tog den sista obligatoriska promenaden till strömmen. Stod och tittade på när en stolt fiskare drog upp en öring på närmare kilot 😀 Det är helt fantastiskt, Stockholm får väl iaf räknas som en ganska stor stad och det går att fiska och ÄTA fisken från centrala stan…… Gillas!

DSCN6216Jodå….. Soleländet behagade skina när vi skulle åka därifrån……

DSCN6217Gustav Adolfs Torg.

DSCN6215och en liten favorit som vi besökt alla gånger vi varit på teaterresa.

Nu har jag inga fler bilder från den kungliga huvudstaden. Nu är det bara att planera för nästa års resa. Då fyller mamsen 80 år och det måste vi fira!

9 reaktioner på ”Lite mera Stockholm

 1. Dom båda Rica-hotellen där vid Hötorget bodde vi på en vecka per månad under dom första åren vi bodde här nere. För jobbens skull. Superbra läge och fina hotell 🙂

  Svara
 2. Fina bilder från vår härliga huvudstad! Jag har varit lite nyfiken på Charlotte Perelli som Evita, men hon verka ju göra en habil insats! Ha det så gott!

  Svara
 3. En trevlig helg! I tjänsten har jag bott på båda Rica-hotellen i bland, och nu när jag och ungarna var på dräktparad i augusti bodde vi på ett av dem i Scandics regi. Skönt att bo så centralt och vara mitt i smeten!

  Svara
 4. Ja visst är det vackert i ”min” stad ;-)) Mycket vatten och faktiskt grönska och fina gamla hus. Jag tycker jag är rik som har tillgång till (bor) på två vackra platser…..Stockholm och gården i Lappland. Så olika, men var och en vacker på sitt sätt.

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s