Dagarna dom går och går efter varandra….

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag…..

Känner ni igen den där gamla godingen 😀 Även om det är en gammal dagissång så är den väldigt sann. Tiden bara rinner iväg…

DSC_0002När jag var på skolan förra veckan hade ”vårt” träd fått nya blad.

DSC_0001I väntan på inspiration så har jag stickat lite för Hjälpstickan.

FB_IMG_1414614473606 DSC_0004Jag har gått Qigongkursen klart och nu är det bara att träna och se om jag kan få till lugnet. Hennes bok är faktiskt ganska intressant även om jag inte riktigt tror på allt, skeptisk som jag är 😀

Det är inte bara på handarbetsfronten som inspiration saknas…. Så även på keramiken. Får inget gjort. Hade bestämt min för att denna omgång så skulle jag verkligen dreja! Men jag har nästan inte ens varit in i det rummet. 😀 Just nu känns det verkligen som om det är sista terminen jag går. Men vi får väl se, jag har ju ändrat mig förut 😀

Nu ska jag ramla ner i soffan, lyssna på ljudbok och sticka på ännu en mössa 😀

4 reaktioner på ”Dagarna dom går och går efter varandra….

  1. Ja ibland går det for som den, och ibland går dom som dom ska. Det är gott att kunna lyssna och pyssla tycker jag, jag hoppas du får en trevlig helg
    kram

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s