Total paus….

Har tagit total paus från det mesta….. Gör ingenting….. Lite stickning, med det är det lilla…. Inga promenader på två dagar. Gjorde Qigong igår och sen blev jag alldeles darrhänt och hoppade keramiken. Flinar upp mig o0ch lossas…. Men hur  det egentligen är….. Det vet bara jag!

10501656_10201893607501365_2556547389835445621_nHar börjat med en sjal, Girasole, men jag tycker verkligen inte om strumpstickor!!!!! Jag gör verkligen inte det!!! Men nu har jag äntligen nått så långt att det går att sticka hjälpligt med en rundsticka…..  Fick nått ryck igår och åkte och handlade garn till en filt som ska täcka solen i min nya stickhörna, ett evighetsprojekt…. Bilder kanske kommer någon dag.

Just nu så lyssnar jag på Merit Hemmingsson och konstaterar att hon ”still going strong” vid 74 års ålder. Sen väntar en älggryta på spisen och en lugn kväll med älsklingen.

Trevlig helg!

6 reaktioner på ”Total paus….

 1. Jag hoppas att du kommer att känna dig bättre snart, för det är jobbigt att inte vara frisk.
  Det med strumpstickor är inte mina bästa stickor heller, men i bland så är man tvingad att använda dom.
  Ha en riktigt härlig helg
  kram

  Svara
 2. Låter väldigt förnuftigt. Ibland är det bästa man kan göra att just göra ingenting. Det var min tanke för den här dagen också men jisses vad det sprack…
  Var rädd om dig!
  Kram

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s