Somliga går med trasiga skor…..

De gör inte jag, men…… Igår när jag skulle lägga mig konstaterade jag att jag hade en stor blåsa under höger fot 😦 Jag gav blåsan över natten att försvinna, för jag hade en långpromenad inplanerad! Jag planerade att gå längs Storsjön, förbi Minnsegärdet, Badhusparken och över till Frösön. Där kan man ta en buss hem och vara stolt över promenaden.

När jag klev upp i morse så var det minusgrader men solen sken! Ju mer jag tittade ut ju mer förstod jag att kameran och jag skulle på promenaden, med eller utan blåsa.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Promenaden tog slut i Badhusparken. Eller egentligen mycket tidigare…. Där blev jag stående på vänster fot och tittade på fåglarna medan jag försökte uppbåda kraft för att halta mig upp till närmsta busshållplats. Om inga under inträffar så kommer jag nog inte att promenera imåra 😦

7 reaktioner på ”Somliga går med trasiga skor…..

 1. det var ju verkligen inget vidare att behöva avbryta en promenad i en sådan vacker miljö pga en blåsa på fel ställe:(

  Förhoppningsvis läker den fort, så att du kan börja promenera igen:)

  Svara
 2. Du ”målar” vackert med kameran….alltid!
  Har du tänkt på att du kan måla ”på riktigt” också? Har du testat? Om du inte tror att du kan, vilket jag vet att du kan, fastän du inte tror…..testa Vedic Art……det är många som är utbrända/mår dåligt som just testar denna typ av målning och de mår bättre.
  Jag vet ju inte om Vedic Art kurser finns i Östersund med omnejd, men det borde det……återkom om du är intresserad/har frågor.
  kram kram

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s