Det kom ett paket! (eller två)

2 intensiva dagar har gått och idag så ska det vara planerat lugn 😀

I onsdags började jag på strikta sovinstruktioner. Mao har jag sovsanerat sovrummet 😀 Visst låter det kul? Men, trots att jag skattat och gjort narr av det hela, så har jag sovit i 2 hela nätter utan vak!!!!

Men det var ju inte det jag skulle berätta…. I onsdags drog jag på tinget 😀 dvs Gamla Tingshuset i Östersund på öppen atiljé. Det var nålbindning och livmusik 😀 Vi var några tappra som kom, men jag hoppas vi kan bli fler. Lite roligt surr och en massa nålbindning och Staaren Open Stage.

När jag kom hem så tittade jag i brevlådan. Där låg ett paket!!!!!

DSC_0005Från Garn & Pocket-bytet! Tack Terese!!!

Det roliga var att jag postade mitt paket på väg till Tingshuset 😀 Hoppas det kommer fram ända till Malmö 😀

Igår efter att varit till läkaren hälsade jag på på jobbet. Där fick jag en underbar kudde, alldeles jättebra lämpad för att luta sig mot när man läser deckare 😀 ❤ BH Saknar dej åxå!

DSC_0008När jag kom hem välkomnades jag av älsklingen som lämnat Storhogna och snö. På kvällen tog jag mig iväg på keramiken. Det har varit svårt den här hösten. Saknar inspiration och motivation och rätta tjurigheten! Men det är väl därför jag är hemma och är sjukskriven….. Näväl. Kul var det, naturligtvis! Hämtade hem de få alster jag skapat denna höst.

DSC_0009DSC_0011Gillar ”rosten” av kopparoxid.

DSC_0012Ett litet uppläggningsfat som ska till Uggen. Har en skål där i samma teknik och glasyr som jag använder hela tiden. Ett litet komplement.

11 reaktioner på ”Det kom ett paket! (eller två)

 1. Vilka fina saker du gjort på keramiken!:)
  Ett finfint garn och bokpaket, det kommer du få njuta av många timmar!
  I dag ska jag oxå ha en vilodag, bakade matbröd i går, så i dag blir det inte många knop!;)
  Ha en riktigt härlig slappardag i dag!
  Kram

  Svara
 2. Det låter som om du börjat ta hand om dig själv på bästa sätt. Jag håller tummarna för att det leder till förbättringar i ditt liv:)

  Vilka fina saker du fick i bytet! Val McDermids böcker är jättebra, och gav ju upphov till en tv-serie för evigheter sedan:)

  Kudden är ju som gjord för dig:D Jättefin!!

  och som vanligt har du gjort fina saker i keramiken:)

  Svara
 3. Det är väl kul att få paket och det var fina paket du fick, detta bytet tycker jag är kul med garn och pocket.
  Jag hoppas du får en trevlig helg.
  Visst var dina keramik saker fina, hjärtana var så söta
  Kram

  Svara
 4. Roligare att få bra att ha paket istället för räkningar 🙂
  Fint du har gjort på keramiken.
  Gissa om jag var snopen när paketet var så stort.
  Tomtarna får sitta på duschväggarna när det är dags att julpynta.
  Trevlig helg och stor kram

  Svara
 5. Förstår ju att du inte mår så bra just nu och jag hoppas att det reder ut sig och blir bättre. Jag är helt troviss om att hantverk/handarbete/skapande av något slag hjälper till…..så fortsätt med det du orkar/har lust med…nålbindning, keramik eller vad som helst du tycker är roligt. Gå på lusten! Jag är helt övertygad om att om jag inte skulle vara så uppslukad av mitt hantverkande – handens arbete = högra hjärnhalvans skapande – skulle jag vara rakt in i väggen splash!! Det ger mig mycken ro, avkoppling och lust….meditation – flyter bort —-är bara ”inne i mitt skapande” oavsett vad det är.

  Så därför säger jag återigen – håll kvar vid ditt skapande.

  Keramik har jag också periodvis sysslat med – drejat, bränt raku…byggde vedeldad ugn på gården i norr…vilket tokigt projekt tänker en del men det var en otrolig upplevelse att alldeles själv åstadkomma det.

  Lera är bra att hålla på med när man inte mår så bra…krama och dänga leran i bordet…få ut aggressioner oavsett vad det är mot. Samma sak med bull- bröddeg . dänga bordet!! ;-)))

  Håller alla tummar och tår att du kommer ut på andra sidan dörren! kram kram från Gun

  Svara
 6. Instämmer med övriga kommentarer. Kudden med ugglan tycker jag passar dig otroligt bra. Personen som gjort den känner dig väldigt bra. Uggla och vila😄. Ha det så gott.

  Svara
 7. Jag blev så glad när jag såg detta positiva inlägg. Så gott att du verkar vara på väg tillbaka! Hur i hela friden sovsanerar men ett sovrum? Det hjälpte tydligen också. Jag har aldrig funderat över att man kan göra det. Ha det gott!

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s