En ny vecka

Jag blev helttidssjukskriven i en månad till… Förra veckan var en riktigt bra vecka, men vi var överens om att en bra vecka var för lite att bygga på.

Så, jag kliver upp i ottan och lägger mig sent, sömnskolan. Jag handarbetar och promenerar…. Lyssnar på ljudbok och ser hur dammråttorna bara växer sig större och fetare. Och så har jag nedräkning till Malöresan 😀

10408929_10201929797326088_8632811221608146541_n I lördags åkte jag iväg till Byom och sedan vidare till Ottsjön. Det var en träff med Jämtstickorna. Tyvärr var det väldigt många som inte kunde komma. Men det var en väldigt trevlig dag. Jag behövde verkligen den!!! Det här hemfärgade garnet fick jag som Kryapåmig-gåva. Helt underbart! Ska bli ett par sockar i framtiden!

DSCN6307Evighetsarbete nummer 1: Girasole. Det stiger, men det stiger långsamt……

DSCN6308Evighetsarbete nummer 2: En filt till min stickhörna. Stolen är missfärgad och det kändes som en bra idé att sticka en filt till den…. Men det kommer att ta sin lilla tid….

Sen håller jag på och nålbinder på min mössa. Den är snart klar och inuti mitt huvud är den riktigt vacker. Får se om  den ser lika dan ut i verkligheten 😀

11 reaktioner på ”En ny vecka

 1. Låter som en superbra strategi tycker jag! Bra med struktur i vardagen, även om man är sjukskriven.
  Fint garn och en härlig dag med vänner är ju toppen!:)
  Mysigt med stickning och ljudbok…

 2. Det låter som om du är på rätt väg! Bara det faktum att du är på väg att få ordning på din sömn är ju ett jättekliv framåt:)

  Fina stickningar du håller på med:)

  Och sockgarnet du fick kan ju lysa upp vilket vintermörker som helst:) Jättefint!!

 3. Skönt att du får vara hemma till det känns bättre. Det finns alltså en del förståndiga läkare. Och roliga saker ihop med goda vänner är en lisa för själen!

 4. Det måste ju kännas riktigt gott att veta att du inte behöver arbeta utan ta tag i det du ska, du ska se att det kommer att bli bra och att du känner dig stark som bara den.
  Önskar dig en trevli pyssel dag
  kram

 5. Vilken UNDERBAR färg på det där garnet! 🙂

  sv: Nej, jag testade inte baren. Men funderar på att gå dit och kolla ifall dom verkligen är den katastrof som dom utlovar sig att vara 😀

 6. Hej hjärtat! Vad tråkigt att höra att du inte mår bra! Men bästa sättet att kurera sig brukar börja med att man stannar hemma. Och har man sedan en bra och förstående läkare vid sin sida så brukar det gå bra! Min kusin har brutit benet på typ 5 ställen och har fått operera in både stålplattor o skruvar o sitter i rullstol sedan i juni månad. Hon arbetar i storkök på skola. Nu tycker försäkringskassan att hon ska börja jobba lite på prov! Hur då? Med kastrullerna i rullstolen eller? Hon varken kan eller får stödja på benet! Hon har tydligen benskörhet visar det sig nu. Men hennes läkare blev förbannad o sa att dom kan ringa mig, jag är redan den mest hatade läkaren dom har med att göra så en sur kärring till stör mej inte 😉 Gött med sånt stöd!
  Jag hoppas o tror att du snart blir bättre! Var rädd om dej och tänk på dig själv först och främst!!!
  Krya-på-dej kramar Charly

 7. Så himla skönt att du fick en månad till att hämta dig. Hoppas att det går framåt hela tiden och att du känner dig fit for fight när det blir dags! Vilket läckert garn du fick! 🙂

 8. Gott att läsa att du fick förlängt. Det är tråkigt att gå hemma men bättre än att ramla tillbaka bara för att man börjar jobba för tidigt.
  Verkar som du tagit fram boxhandskarna, då är du rustad om både ”duktighet” och dammråttor skulle anfalla 😉

  Ha det gott och var rädd om dig!

 9. Jag har på papperet börjat arbetsträna men det går riktigt trögt, jag är så erbarmerligt trött attt jag inte ens fixar att handarbeta…

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s