Ännu en promenad

10301213_10201943328344355_4908908407441713442_nI går sken solen!!!!! Det är vi inte bortskämda med. Men efter en riktigt dålig natt som gjorde det helt omöjligt att ta sig ur sängen, höll jag på att missa solskenet helt…. När jag väl tog mig ur sängen ramlade jag ner framför datorn, och där blev jag sittande. Sen fick jag ett ryck och umgicks med dammsugaren och skurade toa. Sen blev det promenad!!! Men solen han gå ner innan jag var hemma igen 😦 Idag ska jag prioritera annorlunda!

På schemat står att nålbinda klart min mössa och tova den. Det är så lite kvar så det är inte försvarbart att inte ta tag i den! Promenad, förstås, och sen blir det väl en vanlig sjukskriven dag.

4 reaktioner på ”Ännu en promenad

  1. Så här års tycker jag att man får prioritera solljusvistelse framför städning. Ljuset är så kort stund och städa kan man göra i lampljus. Speciellt om man är sjukskriven som du. Ta hand om dig!

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s