Jag har en plan……

Köket skulle verkligen behöva städas…. Jag har tagit lös filtren i fläkten och stoppad dem i diskmaskin. Jag kan ju inte sätta upp rena filter i en skitig fläkt, så då är planen att jag ska städa (för att jag blir liksom tvungen). Ute ska det snöa…… Ja visst är det nått som ramlar ner, men….. Del 2 av planen är att ta en promenad, ta med adventslådan upp när jag kommer hem och pynta lite….

YS ska komma hem  och hälsa på. Han kommer med tåget ikväll. Älsklingen har tagit bilen denna vecka så jag har bara YS’s BMW med slitna sommardäck att hämta honom med. Älsklingen sa ifrån att ”han får ta en taxi! För du kör inte BMW om det blir snö!!!!” Jag höll med men tänkte samtidigt att jag gör som jag vill när väl du åkt 😀 Problemet som älsklingen såg var att jag inte skulle komma upp från järnvägsstationen med de däcken, men det kan inte vara mitt problem det är väl sonens 😀 Nåväl…. Sonen ringde just och undrade om jag hade nån bil? ”Ja, din”, svarade jag. ”Jag tar taxi!” Jag undrar vad det är med männen i den här familjen??? Tror de verkligen inte att jag kan köra bil???? 😀

Annars är det väl en vanlig sjukskriven vecka. Ska till psykologen på onsdag och sen ska jag upp på jobbet. På torsdag åker vi till Malmö.

Men nu håller det visst på att bli ett inlägg utan foton…… Måste åtgärdas!

DSCN6316

7 reaktioner på ”Jag har en plan……

 1. Du verkar ha många järn i elden! Jag har tänkt ta en semesterdag i solen som fortfarnade skiner över Spanien. Får passa på för på onsdag bär det av tillbaka hem till Wales!

  Svara
 2. Om jag får säga som jag tycker ska du vara glad att du ingen kräver att du ska köra BMW med sommardäck i snön! Förståndiga kära har du som är rädda om dig. Hoppas du haft en bra dag.

  Svara
 3. Köra bil i snö i sommardäck…

  jag vet inte hur många bilar jag har sett glida av vägen… det är några stycken… så jag är glad att männen i din familj tycker att du skall låta bli att köra tills bilen fått vinterdäck:D

  Krya på dig:)

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s