För att vara måndag….så…

Det blev en promenad på en timma. Fast då hade snöandet gått över till regn 😦

DSC_0006DSC_0005Hörde att älsklingen fått närmare 20 cm under gårdagen. Men så är ju han i Härliga Härjedalen åxå 😀

Plockade fram adventslådan och tog tag i pyntandet (stryka gardiner gör jag kanske idag). När ÄS föddes var det dagen före advent. När vi kom upp på avdelningen sprang alla syrror sunt och pyntade och svor över adventsljusstakar som inte lyste. Efter det har det varit ett måste att det ska vara adventsfixat till den 28 nov när han fyller år. Tror jag har lyckats alla år utom ett… Så igår åkte stjärnor upp och stakar fram.

DSCN6324 DSCN6323Svärfars adventsbockar är ett måste och kommer fram först av allt. Han snickrade en stor till vart och en av sina 3 söner och sedan små till barnbarnen.

Sedan skulle då slingan lindas runt räcket ute….. Snabbt och enkelt när det är +grader och inte en massa minus 😀 Men så lyser bara halva!!! Jag skruvar isär allt som går att dela på och fixar och joxar….. Men det är bara halva som lyser! Ger upp och går in, jag får helt enkelt köpa en ny imåra….. Men efter ett tag är jag ute igen. Det ser ju jätteskumt ut med bara en halvt lysande slinga… Efter att ha skruvat isär allt en gång till vet jag ingen annan råd än att skaka på den olysande delen. Och plötsligt händer det!!!!! Den börjar lysa! Nu är det bara att hålla tummarna för att min lille frusne vän från gårdagen inte tar vägen efter räcket, för då lär den väl slockna igen 😀

DSCN6320Jodå. YS kom med taxi och glatt meddelade han sin mor att hon inte ens hade kommit ut ur garaget med BMW’n. Man hade lagt upp en vall mot garageporten när man plogade och den hade frusit på 😀

4 reaktioner på ”För att vara måndag….så…

 1. Så flitig du är med att gå, jag skulle behöva mig en promenix , men jag kommer inte ut, får ta mig i kragen.
  Ja det är fint när man fått upp advent tycker jag, allt ser så ljus ut, om vi hade lite snö så hade det varit ännu finare.
  Ha en bra dag
  kram

  Svara
 2. Jag brukar anklaga folk för att fuska och tjuvstarta när dom plockar fram julgrejerna före första advent. Men okej, du får dispens. Jag tycker att du har en giltig anledning 😀

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s