På väg

image

Bjuder på en liten bild från gårdagens promenad

Igår bestämde jag mig för att börja jobba! Den 17 dec står jag på skolan för att träna 😀 De känns skönt att ha tagit ett beslut och inte bara väntat på att andra ska ta det för mig. Men det är långt härifrån till heltidsarbete, det är en sak som är säker! Valde att jobba en vecka före jul för sen har jag hela lovet att vila på och ladda igen. Sen händer det så mycket kul där just före jul. Och så får man se Tommy Johns julfilm!!!!! Sen är det jul 😀

Skämtåsido. Främsta anledningen till att jag ska börja jobba är att jag vill!

Nu håller jag på att ladda inför Malmöresan ikväll! Ska bli riktigt kul. Bara ljuset har kommit så ska jag börja packa. Nu är det soffan som gäller och lite ljudbok. Önskar alla en

TREVLIG HELG!

9 reaktioner på ”På väg

  1. Vilka underbara vinterbilder!! Det är annat än det som möter utanför fönstret här – fast solen är på besök idag 🙂
    Hoppas att det blir bra för dig med både jobbstart och resan söder ut.

    Svara
  2. Stickmor

    Skönt att läsa att du ska börja jobba igen. Ha det riktigt bra här i Skåne. Här är grönt och idag har jag sett solen en liten stund. Vantarna är tovade. De blev riktigt fina, nu ska de monteras med päls och broderi.

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s