Vi trodde vi åkte till Malmö…..

Yngsta sonen, hemma från nabolandet, skjutsade oss på flygplatsen på torsdags kväll. Vi skulle flyga med Malmö aviation via Bromma. Men se de planen kom aldrig till Östersund….. Redan här fick vi reda på, att om inte några högra makter var med oss, så skulle vi inte komma fram på torsdags kväll. De ordnade övernattning på hotell i Bromma och bokade in oss 08.15 på fredags morgon. Men nu kom vi aldrig till Bromma utan hamnade på Arlanda! Där fick vi sitta i planet länge och väl medan de försökte räkna ut vad de skulle göra med oss. Men så blev det taxi till Bromma och incheckning på ett hotell där (har alldeles förträngt namnat).

Men på fredags morgon kom vi äntligen iväg till Malmö. Checkade in och sov ett par timmar innan det var dags att se på staden. Då ringde äldsta sonen och stämde möte. Han hade just skrivit klart en tenta och hade gjort sig helgledig. Vi möttes i närheten av Triangeln för en långlunch och överlämnade av födelsedagspresent. Han gick ju och blev 27 år!!!!!

Efter lite kringvandring så träffades vi på hotellet för att ta oss till Tusen & 2 för en stadig middag och sedan blev det Eldkvarn live.

9 reaktioner på ”Vi trodde vi åkte till Malmö…..

 1. Oj, så besvärligt det kan bli med resor. Skönt att ni ändå kom fram i tid till konserten. 🙂
  Gissar att den var helt fantastisk.

  Var också vid Triangeln härom veckan när jag besökte stan. Tycker att det var rätt trevligt i Malmö då. Hoppas du tyckte samma om min hemstad. 🙂

  Trevlig kväll !

  Svara
 2. Verkar som det blev en bra resa trots inledningen. När jag jobbade i Malmö hette det Triangelen precis som växelen. Malmöitiskan är en speciellt skånsk dialekt.

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s