Öga för öga, tass för tass

DSCN6313av: Maria Ernstam

En katt går sin egen väg. Ingen kan välja sina grannar. Två sanningar som Sara och Björn får erfara när de flyttar ut på landet med sin katt. Grannparet verkar trevliga, men snart utbryter ett krig mellan familjernas katter. Samtidigt uppdagas att de båda ensligt belägna husen delar en spöklik historia. När allt slutligen brister drabbar katter och grannar samman så det genljuder i hela bygden.

Varför lyssnar jag på en kattbok? Sedan ”Bibliotekskatten Dewey” har det kommit böcker om och med  djur. Jag har lyssnat/läst en del hundböcker, men ingen katt efter Dewey…. Varför jag valde just ”Öga för öga tass för tass” var för att den var lagom lång. Jag behövde en lättlyssnad, kort bok, som inte kräver så mycket av sin lyssnare, som en vila inför nästa mastodontlyssning…. ”Öga för öga tass för tass” hade alla dessa kvalitéer. Men den lämnade åxå lite frågetecken…. Vad var det som hände egentligen? Vem är egentligen grannarna??? Och handlar boken egentligen om en katt?

7 reaktioner på ”Öga för öga, tass för tass

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s