Sista dagen i Malmö (för denna gång)

Söndagen började med en riktig långfrukost. Sedan begav vi oss till Gustaf Adolfs torg för att ta en buss till Oxie. När sonen flyttade ner var han helt övertygad om att han skulle bo i sin buss. Han gjorde det under större delen av förra året och trivdes. Men nångång i början av oktober bestämde han sig för en lägenhet i Oxie. Det är konstigt för jag visste precis hur den såg ut och nu vet jag att det inte var mycket som stämde 😀

DSCN6387Men en riktigt fin etta på lagom cykelavstånd från skolan.

Vi fikade och spelade kort och umgicks innan det var dags att ta bussen tillbaka för ett besök på Kafferosteriet.

DSCN6392Riktigt gott Julkaffe!!!!! och ett riktigt mysigt ställe!

Så var det då dags att ta sig ut till flygplatser och flyga hem. Och vi tog oss ända hem 😀 Gillade Malmö och kommer att hälsa på fler gånger, har ju 3 år till på mig 😀

Jag tycker att det har vänt och jag känner mig riktigt pigg….. Men jag ska nog inte vara så kaxig. Måndagen tog jag mig till soffan….. och inge mer. Igår var jag på affären så jag slapp se de gråtande råttorna i skåpen längre. Men något mer har jag inte orkat med. Ligger långt efter med min hemläxa från psykologen, men orken har inte funnits. Jag har inte ens kommit ut på mina promenader, fast det tom snöade lite igår. Illa! Kanske beslutet att börja jobba innan jul var lite förhastat?

Nåväl. En gammal julgoding + den jag missade i måndags 😀

 

6 reaktioner på ”Sista dagen i Malmö (för denna gång)

 1. Det låter som en bra resa:)

  glöm inte bort att vara rädd om dig! orkar du inte ,så orkar du inte, och då är det lika bra att ta det lugn:)

  Svara
 2. Malmö är fint….och du åter igen tjat tjat tjat…..att ….du ska bara tänka på dig själv. Ha inte prestige nu utan är det så att du känner NU att du inte orkar jobba, jamen gör inte det då…..fastän du har sagt det….man kan ångra sig hördu!

  Svara
 3. Malmö är en trevlig stad, men jag vill nog helst åka dit på sommaren. Du hade ju viktigare sker för dig. Hälsa på din son exempelvis! Skönt att resan hem gick som den skulle! Ha det så gott!

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s