Vad pysslar jag med…..

Så lite som möjligt 😀 Idag har jag faktiskt fått igång en tvättmaskin och så håller jag på att baka knäcke som ska bli julklapp. Prio ett idag är att få iväg ett paket till Malmö!!!

I lördags så kom Jämtstickorna hit och det stickades lite, pratades mer och byttes julklappar.DSCN6409Jag fick dessa tre nystan och choklad (men den han aldrig vara med på bild). Det roliga är att jag stickade en mössa i det här garnet i höstas och i exakt den här färgen 😀 Så nu ska det nog bli en sjal till mössan 😀

Annars så har jag börjat på en ny nålbunden halskrage… Jag väntar på att få tonarter och ackord så jag kan öva till på fredag. Filten till min ”stickstol”  är nog halvvägs klar. Och jag har börjat på min Overslyngel. Ber om ursäkt för de dåliga bilderna….

7 reaktioner på ”Vad pysslar jag med…..

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s