Fototriss del 286: Juldetaljer

Jag är alldeles ensam hemma… Älsklingen jobbar i byggbranschen och där är det hysteriskt, som vanligt. De jobbar 7×12 timmar denna vecka och kommer hem först på söndags kväll. ÄS blir kvar i Malmö och pluggar. YS kommer hem från Nabolanne på måndags kväll. På tisdag åker vi till Härliga Härjedalen och våra mammor för att fira jul….. Så det finns inte så väldigt mycket jul att ta bilder på vid den lilla sjön……. Men jag gjort ett försök.

Fler juldetaljer hittar ni här:

GOD JUL!!!

22 reaktioner på ”Fototriss del 286: Juldetaljer

  1. Javisst fick du till juldetaljer, men jag fastnade med att kika på allt fint du skapat 🙂 Jag blir verkligen sugen på att plocka fram garn och sticka eller virka någonting. Själv kör jag med separat blogg för pysslet för att inte distrahera fotobesökare 😉 (eller mest för att jag tänkte att pysslarna skulle ledsna på alla mina foton…). Men tillbaks till trissen, bilden med julsnöret är min favorit bland dina juldetaljer.

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s