Sånt att glädjas åt

På fredagen när jag var på jobbet och förberedde för julsjung gick jag genom köket. ”Mattanterna” satt och drack sitt förmiddagskaffe och jag stannade för en pratstund.

”Vi höll på och pratade om dej igår. Sa just de att det var länge sen vi såg hon som jämt är så glad. Jag tror jag har glömt ditt namn….”

Det gör ingenting att de inte minns mitt namn!!!!! Jag kan gå omkring och vara ”hon som alltid är glad”. Det är sånt man blir glad av!!!

DSCN6415Igår var jag upp på Kappahl på Lillänge. Stod där och letade efter rätt storlek på ett par jeans när en helt okänd kvinna stannar till: ”Vilken underbart fin mössa du har!” ”Tack!” ”Har du gjort den själv?” ”Jo….” ”Den är jätte fin!!!”

Det kommer jag att leva på länge!!!!!!

Idag väntas älsklingen äntligen hem. Det har varit en lång vecka, han brukar alltid komma hem på torsdagarna…… Har en känsla av att jag kommer att få hem en totalt utkörd snickare…… Ska fixa revbensspjäll som tröst 😀

8 reaktioner på ”Sånt att glädjas åt

  1. så glädjande att dom tänker på dig som ”hon som jämt är glad”, det måste verkligen värma i själen:) Det är alltid lika roligt med komplimanger för sådant som man har stickat!

    Han ser säkert fram att få komma hem, lika mycket som du. I synnerhet med tanke på hur väl du tar hand om honom när han kommer:)

    Ha en riktigt fin lördag:)

    Svara
  2. Tänk om vi kunde säga fina saker till varandra lite oftare! Det finns massor av ”godsaker” hos var och en! Jag önskar dig en fin fortsättning och att din jul har varit bra! 🙂

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s