De utstötta

wpid-dsc_0062.jpgav; Elly Griffths

Vid en utgrävning vid slottet i Norwich hittar arkeologen Ruth Galloway skelettet av mor Krok, en kvinna som hängdes 1867 för att ha mördat flera barn.
Kommissarie Harry Nelson har inte tid med mördare från 1800-talet, han är djupt involverad i fallet där tre barn i tur och ordning hittats döda i samma familj. Han är säker på att någon i deras närhet ligger bakom. Kort därefter sker en kidnappning och det enda polisen har att gå efter är en lapp från gärningsmannen.
Samtidigt blir Ruth alltmer engagerad i fallet med mor Krok och ett fynd i graven, en amulett, lämnar inte Ruth någon ro. När ett teveteam kommer till platsen för att dramatisera mor Kroks liv blir Ruth av en slump alltmer indragen även i polisutredningen. 

Kan vi lite på våra dagmammor???? Sätter de våra barns bästa först eller tycker de att vi är usla mammor som jobbar istället för att ta hand om våra barn??? Vill de ta våra barn ifrån oss? Det är frågor som ställs på sin spets när ”Barnskötaren” börjar ta barn. Är ”Barnskötaren” de minsta lik ”Mor Krok”? För visst mördade ”Mor Krok” en massa barn och dyrkade djävulen? Eller är allt skrönor?

På ett otroligt sätt väver Elly Griffiths ihop de båda historierna, dåtid och nutid. En klart mer spännande bok än den förra! Lyssna!

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s