Sitter här med min dator….

så här i början av det nya året. Fick en bärbar dator i julklapp och försöker lära mig det nya windows….. Suck! Men det ska nog ordna sig. Har hoppat på Hälsoutmaningen i år åxå. 2014 satte jag målet på 100 ½timmes pass. Lyckades och gick förbi målet med dryga 60 😀 Så igår bestämde jag mig för att sätta målet på 300!!! Idag spöregnar det! Ni läser rätt! Spöregn, +grader och ingen snö någonstans!!!!

Vi firade jul i Hede med mamma.

Det blev mys med vovven och korta promenader. Juldagen bjöd på -28*. Fick en tändsticksask som min faster K har broderat. Kul att ha kvar som minne.

Var på en härlig julotta i Hede Kyrka. Gillade prästen och det han sa.

Någon kanske har märkt den snygga damen som jag har som min bild. Det är Grunn Anna, min morfars faster. Hon och hennes syster handarbetade mycket och har lämnat en stor skatt efter sig. Detta härliga stickade sängöverkast fick komma fram och lufta sig.

Själv handarbetade jag just ingenting…. Lusten var helt borta. Blev ett par tre varv på overslyngeln. När jag kom hem repade jag upp sjalen jag började på. Vill inte ha den kommer aldrig att använda den och den var trist att sticka. Eftersom jag bara hade 3 saker på gång så fick jag köpa lite garn 😀

Jag skyndade mig att nålbinda klart min halskrage. Sen började jag på ett par vantar. Garnet ”Naturgarn” från Viking är väldigt odrygt. Det verkar inte som ett nystan räcker till en vante. Men vantarna kommer att bli väldigt varma 😀

Har varit hemma över nyår men idag åker vi ner till mammorna igen. Stannar över helgen och sen är det väl grå vardag igen.

Trevlig helg!

9 reaktioner på ”Sitter här med min dator….

 1. Mormor

  Nytt program kan være en smule forvirrende. Jeg er fortsatt ikke helt klar når det gjelder Windows 8-ettellerannet, så jeg fikk et skall som ligner 7 . Hjalp.
  Strikkeflinke damer. Det sengeoverkastet var nydelig.
  Ha en fin dag og et godt nytt år og bedre vær 🙂

  Svara
 2. Ny dator och nya program kan vara lite klurigt. Du är ju ändå ingen nybörjare så du lär dig säkert fort och sedan tycker du det känns bra. Önskar dig ett riktigt bra 2015. Ta det lugnt när du börjar om jobbet. Hälsoutmaningen ja, nej jag hoppade ju av förra året och tänker nog inte gå tillbaka i år. Startade visserligen året med en promenad och kan ju hoppas på att det blir fler i år. Må gott kramar skickar jag till dig.

  Svara
 3. Alltid jobbigt att behöva lära sig något nytt. Mest tyckte jag det var jobbigt med startsidan med dess alla appar, men jag laddade hem den gamla startsidan med startmeny som på den förra 🙂 Överkastet är helt underbart! God fortsättning in på 2015 🙂

  Svara
 4. Du milde – har ni ingen snö??? Den här vintern är helt ur led. Vi hade 9 plusgrader och storm i morse .
  Jag hoppas att min dator aldrig kraschar för jag vill inte ha det nya windows. Jag håller tummarna för dig så kan du lära mig sedan! 🙂 🙂

  Svara
 5. Jag tror du kommer att gilla den, jag har en Laptop och tycker det är så himla gott, den tar ingen plats till skillnad från tornet och bildskärmen och tangent bordet, detta är mycket bra.
  Ha det gott med den nya pc
  kram

  Svara
 6. Vilken söt ”assistent” du har! :-)) Stickade överkast är fint – tänk vad många timmar som ligger bakom det där. Jag ropade in ett som jag använder som ”finduk” när vi har gäster.

  God fortsättning!

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s