Nu är glada julen slut slut slut

Äntligen blir det vardag igen. Dagen har tillbringats med tvätt, städ och julen fick åka ner i bananlådan igen.

wpid-dsc_0014.jpg

Igår tog jag en promenad i solen. Det var inte halt förutom på ”hästvägen” men då tog jag det lugnt. På slutet genade jag över gräset över mot gångvägen. Snubblar och kör höger knä rakt ner i en isfläck! Stod länge på ett knä innan jag tog mig upp. Funderade att ringa efter älsklingen att han fick komma och hämta mig med bil….. Men när jag haltat några steg så kändes det lite bättre och jag smög hem. Fruktade för hur mitt ”nya” knä skulle se ut idag…. Men det är varken blått eller gult utan bara ömt. Däremot har jag en väldig träningsvärk i överarmarna 😀 Måste ha tagit emot mig riktigt ordentligt 😀

Imåra ska vi börja jobba både älsklingen och jag. Känns väldans gruvansamt….

Hittade en utmaning som jag verkligen måste hoppa på.

Bloggutmaning 005

5 saker jag vill göra under 2015:

1: Börja träna igen.

2: Lära mig att andas

3: Njuta av livet

4: Handarbeta

5: Försöka att inte skjuta upp till framtiden det som kan svida av nu

12 reaktioner på ”Nu är glada julen slut slut slut

 1. Nu vill man nog allt Ha bort julen. Det är liksom läge nu.
  Ja …i möra börjar jag åxo att jobba. Det känns riktigt bra faktiskt.

  Kram till dig.

  Svara
 2. Jag hoppas verkligen att allt går bra på jobbet nu, och att du inte kör slut på dig själv igen:)

  vilken trevlig utmaning, jag ser några saker där som jag själv skulle kunna hoppa på:)

  Svara
 3. Nej! Inte än! Inte förrän Tjugondag Knut! Julen går förbi för fort… Men bra målsättningar för 2015. Särskilt handarbeta, det kan ju hjälpa till med de andra målsättningarna också…

  Tur att knät klarade sig!

  Svara
 4. Skönt att äventyret fick ett lyckligt slut. Hmm, de där målsättningarna var inte så dumma. Man kanske skulle haka på. På tal om haka på – vart har du hittat hälsoutmaningen? Tycker den verkar bra också.
  Lycka till med jobbet! Glöm bara inte att ta hand om dig.

  Svara
   1. Du får räkna en påäng för varje haltimma kroppsaktivitet. Bestäm hur många du ska göra innan den 30 juni. Sen är det bara att börjsa beta av 😀

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s