Det känner verkligen på….

Att börja jobba verkar ta mycket värre än jag trodde…. Jag får skynda lite långsamt med aktiviteter på tisdagar och torsdagar. De behövs för återhämtning, känns det som.

Men nu ska jag sluta och klaga. Solen skiner och det har kommit en massa snö. Visserligen bara kallsnö så egentligen är det inte så mycket…. Men det är vitt 😀 Lite ovant att promenera i -18 istället för+3 😀 Men man vänjer sig och idag är det ju bara -10!

Skottade fram bilen och vår och grannens parkering. Ger en poäng i hälsoutmaningen. Sen blev det en timmas promenad av bara farten 😀

Nu sitter jag uppkrupen i soffhörnan och dricker kanelte. Imorgon börjar Öppen Ateljé på Tingshuset igen. Första onsdagen är det nålbindning. Funderar på att försöka mig på att göra ett par sockar…… Har köpt garn….. Men vi får se imåra 😀

Ett litet klokord ska vi väl ha idag åxå.

1421050018470

5 reaktioner på ”Det känner verkligen på….

 1. Du börjar jobba och jag blev sjukskriven – hade gärna haft ditt väder. Här är grått, gråare, gråast. Och för att ytterligare förstärka det hela blev det regn idag 😦 Snö, sol o minusgrader låter alldeles, alldeles underbart (en bal på slottet har inte en chans).

  Svara
 2. Ta det mycket försiktigt på jobbet i början så du och din kropp hänger med! Du visar otroligt vackra bilder från ett vintrigt Sverige! Ha det så gott!

  Svara
 3. Så vackert det är med all snö! Här bara regnar det:s

  Tänk nu på att ta det lite lugnare på jobbet, så att du inte blir sjukskriven igen:)

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s