Oj vad tiden går….

I ett ögonblick av förvirring så lovade jag min själv 5 saker inför det nya året:

Bloggutmaning 005

5 saker jag vill göra under 2015:

1: Börja träna igen.

2: Lära mig att andas

3: Njuta av livet

4: Handarbeta

5: Försöka att inte skjuta upp till framtiden det som kan svida av nu

Det jag har kommit igång med på det nya året är 4:an 😀 Jag promenerar en massa, fast det är inte riktigt träna…. Alla mål är viktiga men det är 5:an som borde vara det stora målet. Kan jag ro det iland så kommer livet att bli så mycket lättare!!!!!

Som igår…… Jag spenderade hela förmiddagen med att konstatera att jag inte ville till psykologen. Men jag tog busen dit och det var jättebra! Kändes nästan som att träffa en gammal vän (missförstå mig rätt). Och så fick jag verktyg till att uppfylla nummer 2!!! Nu är det bara att ligga i hårdträning! Så då kommer 5:an in igen…… SUCK!!! Jag måste bara komma förbi detta uppskjutande!!!!!

Så TACK FÖR ALLA KOMMENTARER!!! Det blev jättebra!!!

DSCN6465Idag är jag och min orkidé i samma skick….. Somnade i soffan och väcktes klockan 2015 av telefonen. Så sovandet inatt har inte varit det bästa. Måste sluta att luta ner mig när det börjar kännas som en bra idé 😀 Och så missade jag nålbindningen…

DSCN6474Fast det finns de i hushållet som är betydligt piggare! Jo jag har julgardinerna kvar och ett julkort, annars är det utstädat! Skulle kasta den utblommade amaryllisen åxå. Jag har försökt att översomra amaryllisar men har aldrig lyckats. Men så får jag se att det såg ut som den tänkte ta nya tag….. Så det kanske blir lite blommor om den inte växer genom taket först 😀

Idag måste det bli en promenad för termometern visar bara -8 😀

6 reaktioner på ”Oj vad tiden går….

  1. Viken fullträff att få förtroende för sin psykolog! Det var många bra punkter för 2015. Du kommer säkert att nått samtliga innan 2015 är slut! Ett stort lycka till med det! 🙂

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s