Svara om du hör mig

DSCN6145av: Ninni Schulman

Tidigt en oktobermorgon samlas Uvanås jaktlag utanför slaktboden för att tillbringa dagen i Tiomilaskogen. Efter några timmar återfinns Pär Sanner, en av älgjägarna, död på sitt pass medan hans fjortonåriga dotter som varit med honom är försvunnen. Vem har velat göra Pär så illa? Har den tjuvskjutna vargen som hittades ett par veckor tidigare något med det hela att göra? Eller har hans tvivelaktiga affärer blivit hans död? Mordutredningen kompliceras ytterligare av att Hagforspolisens nytillsatta krimchef Petra Wilander är lika misstänkt som någon annan i jaktlaget. Samtidigt presenterar Värmlandsbladet sitt stora sparpaket. För att rädda sitt jobb och sin redaktion granskar den föräldralediga journalisten Magdalena Hansson mordet och tar därmed risker som äventyrar hela familjens säkerhet. Livet i den lilla byn blir en mardröm för Pärs änka när deras hemligheter grävs fram en efter en. Och vem är egentligen vän och vem är fiende när det knackar på dörren?  

Detta är Ninni Schulmans tredje bok om Magdalena, Petra och Christer. Lyssnade på första boken ”Flickan med snö i håret” för jättelänge sedan. Kan inte säga att jag kommer ihåg personerna, men jag gillar dem. Alltid lite jobbigt att komma in i historien när man inte har klart för sig alla intriger och händelser i familjerna. Men det gick bra. Jag kom fort in i historien och mot slutet var det riktigt spännande! Rekommenderas!!!

2 reaktioner på ”Svara om du hör mig

  1. Det låter som en spännande bok.
    Vilka fina punkter du har det skulle nog jag oxå skriva upp vad som jag behöver tänka på,,,,,,, phu.
    Ha en fin kväll
    kram

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s