Våran gran var den fulaste i byn….

påsk08 011Vi var alla uppe vid Grundsjön. Älsklingen och pappa åkte för att sätta ut saltstenar medan mamma och jag skulle hugga julgranar. Vi hade nog en 10-15 granar som skulle levereras, dels som julklappar och dels på beställning från olika sportstugor. Men viktigast av alla var granen som skulle bli älsklingen och min första gran.

Alla granar verkade ha 2 toppar…. minst. SUCK! Men mamma och jag lyckades få ihop granarna och hittade en acceptabel gran till oss. När vi kom tillbaka till stugan hade älsklingen och pappa kommit tillbaka och med sig hade de GRANEN!!! Det var en helt underbar gran. En sån som bara finna på julkort eller i Disneyfilmer.

Vi hade bara köpt 6 kulor, en toppstjärna och en ljusslinga. Det behövdes inte mer för granen var så fin!!!!

Men när vi började sätta upp ljusslingan så ramlade alla barr från gren efter gren. Vi klädde en dögran!!! På annandagjul åkte den ut! Där den landade i snön fanns inte ett enda barr, alla var kvar inne!!!

9 reaktioner på ”Våran gran var den fulaste i byn….

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s