Dagens klokord

Har umgåtts med strykjärnet hela morgonen. Inget jag väljer utan jag lägger upp klädhögar, som jag å andra sidan aldrig stryker och därmed inte kan använda 😀 Men nu har jag ett gäng strukna tunikor 😀 Nu ska jag äta en lite lunch och sen ska jag iväg och styrketräna….. Jo ni läser rätt!!!! Det är riktigt illa med mig idag 😀 Så blir det när man får sova oförskämt gott en natt 😀

människa

10 reaktioner på ”Dagens klokord

  1. Anette

    Önskar att jag hade din energi idag. Jag får tvinga mig att göra mina måsten här hemma och skulle just nu helst av allt lägga mig ner och sova en bra stund.
    Heja på dig och du får ännu fler pass i din HälsoUtmaning! 🙂

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s