Dagens klokord

Igår kväll upptäckte jag att jag gjort en hel del konstiga fel på min overslyngel…… Så nu ska jag försöka räkna ut hur jag fuskar till det 😀 Repa ingår inte som ett alternativ 😀 Drömde inatt att jag redan stickat klart armarna. Men jag hade gjort mönster på dem i ckockrosa och illgrönt 😀 Tur att det bara var en dröm 😀

Tog mig inte upp i morse. Någon hade limmat fast mig i kudden 😀 Har fortfarande inte riktigt fått upp ögonen 😀

1421926133356

4 reaktioner på ”Dagens klokord

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s