TREVLIG HELG!!!!

I går kväll packade jag badväska X2. Jag är inte mer förvirrad än vanligt 😀 För fredagen började med simskola och bad med eleverna, sedan kom älsklingen 😀 Vi sinnade och relaxade, bubbelbad ute och ångbastu mm. Sen blev det helg!!!!

Dagens klokord

1420977401054TREVLIG HELG!!!!

5 reaktioner på ”TREVLIG HELG!!!!

  1. Oj så skönt det lät att simma och relaxa! Jag hostar och kraxar men känner mig tack och lov inte så där jättesjuk. Har för jobbets räkning delat ut broddar ett par timmar på fm. När jag kom hem slängde jag i en tvätt maskin och nu blir det nog inte mer vettigt gjort i dag så god helg på dig. Önskar att ditt klokord i dag verkligen är sant! 😉

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s