Om en liten stund är jag rik!!!!!

Jo det är sant!!! Jag kommer att sälja foton så att jag tryggar min pension. Vilka??? Det får ni se i de stora medierna.

Ni undrar säkert vad det här handlar om?!?!?!

Inatt var jag ute och åkte bil med en ny bekantskap. Vi åkte från Ramundberget mot PerErs. I höjd med Grönskogs stuga så kom det 2 björnar och jagade bilen. Troligtvis en hane och en hona, att döma av storlekarna. Honan blev lite efter medan hanen sprang upp bredvid bilen. Men där trampade han i en björnsax! Då hade vi nått fram till Gunnarssons och där stod en flock av islandshästar. Björnhonan sprang in bakom hästarna och på andra sidan flocken kom det fram en krokodil! I en sekund, som kändes som en evighet, stod krokodilen nos mot nos med ett litet föl innan krokodilen tog över jakten av oss. Hela tiden låg jag på knä i baksätet och fotograferade!!! 20 bilder i sekunden! Så nu ska jag ladda upp korten och börja köpslå med media. Tänk en krokodil i Ramundberget!

Så istället bjuder jag på bilder från gårdagens promenad. Vinterparken och Medvinden håller sakta på att växa fram i Badhusparken. Det är invigning i helgen!

6 reaktioner på ”Om en liten stund är jag rik!!!!!

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s