Host…..

Det är vad jag ägnar mig åt idag….. Och lite snörvel och mycket Hutter…. Jag är jättesliten, men skyller på att jag håller på att bli förkyld, inte något annat. Vilar idag och imåra och sen får vi se. Jag vägrar att tro att det har med att jag gått upp i tid!!! Inte än iaf!

Men nu till något mycket roligare;

En vanlig dag på jobbet

Lite bilder från Alla-hjätansdags-pysslet. Alla hann inte bli klara, men ni får en liten känsla av hur läckra de blir (har blivit idag). Vi gjorde åxå klart våra snögubbar. Lite klipp och klister 😀

Sen en klassisk kompisteckning. Ni kommer väl ihåg att man vek ett papper i fyra bitar, så ritade man ett huvud, skickade vidare till kompisen som ritade kropp, och nästa kompis ritade ben och den sista fötter. Sen vek man upp papperet 😀 Lite svårt för mina elever. Det var första gången vi gjorde det. Men ett bra och roligt sätt att träna in kroppsdelarnas olika namn och antal 😀

Njut av bilderna som är klickbar!

När jag kom hem så väntade ett stort paket i lådan. Garn från Tiinas 😀 Köpte 7 bröders regnbågsgarn för några år sedan och stickade babyponchos, sockar, vantar mm. En underbar färg som de tog bort! Men nu är den tillbaka och 6 nystan åkte hem till mig på direkten. Vet inte vad jag ska ha det till just nu….. Men de löser sig alltid 😀

DSC_0044IMG_20150211_074013Fick en bild från min broder igår, tagen på Funäsdalsberget igår morse! Visst är den underbar! Kan tänka mig att brodern myste i ”sin” pistmaskin 😀

Avslutar med dagens klokord:

1419763012492

6 reaktioner på ”Host…..

 1. Vilka fantastiska teckningar!!

  Så klok du är som beställer favoritgarnet när det har kommit in i sortimentet igen – innan det utgår igen:D

  Svara
 2. Usch för en förkylning. Det är jobbigt, men drar nog snart bort med vinden! Din brors bild är suveränt vacker! Oj, så mycket garn, nu har du lite att göra en tid framöver! 🙂

  Svara
 3. Så sött pyssel , ja det är inte kul att känna sig vissen så jag hoppas du blir pigg efter någon dag.
  Så underbar bild, man blir så glad när man ser hur fint det kan vara i naturen.
  Ha en trevlig
  kram

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s