Ut kom vargarna

wpid-dsc_0018.jpgav; Jesper Ersgård

William Franzén och Julia Wikman är två outsiders inom polisen. Han: vanställd efter ett knivattentat och avskydd av sina kollegor för sin rättrådighet. Hon: vacker men instabil efter traumatiska händelser i det förflutna. När de handplockas till Rikspolisen för ett hämtningsuppdrag i S:t Petersburg förefaller allting enkelt: Åka dit, undersöka om brottslingen finns där, rapportera och åka hem. Men den inofficiella beskrivningen av uppdraget är en annan. Väl på plats visar det sig att det är fler som är på jakt efter den efterspanade svensken. Kan de lita på den lokala polisen? På de betalda tipsarna? Eller ens på varandra?

Jesper Ersgård är känd för manus till filmer som ”Living in peril” och ”Rancid”, dock inga filmer jag sett. Men boken var bra. Gillade att man fick veta vad som hände med alla personer sen, det lämnades inga lösa trådar. Men samtidigt så slutade boken riktigt oväntat och det gäller att ge sig på nästa bok för att kanske hitta några svar. Skönheten och odjuret är ett par som kan bli intressant att följa. Rekommenderas!

En reaktion på ”Ut kom vargarna

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s