Ny vecka, nya möjligheter…..

Sitter här och undrar vad som hände? Har sovit så gott som hela torsdag och fredag + ordentliga eftermiddagslurar både lördag och söndag. Är det för jobbigt att jobba 50% så därför drog jag på mig denna förkylning? Eller har jag vilat för att jag är förkyld? Alltid denna fråga om vem som kom först; hönan eller ägget…..

I vilket fall som helst så har jag hosta, så jag är inte helt inbillningssjuk 😀 Ska bli intressant att ha sångsamling…. Jag kan nämligen inte sjunga bara på halvfart. Iom att jag tar i gitarren så vaknar sångdjävulen inom mig och jag ger järnet 😀 Högt och falskt och gärna i fel tonart 😀 Men det finns få saker som ger mig en sån kick som att se blicken i elevernas ögon när jag drar igång en favorit ❤

Hoppas dock vattengympan idag. Ser en film framför mig men runda glada medelålders damer som skuttar runt till musik. Plötsligt börjar jag hosta och alla kommer för att livrädda mig 😀 Nä så roligt ska vi inte ha 😀

DSC_0039En gång i tiden hade vi i vår familj en kampfisk som hette Dolk. Men när åldern tog ut sin rätt blev skålen tom. Jag planterade då 3 olika suklienter, bla Apsvans. Två har överlevt och verkar trivas 😀 Jag gillar den verkligen. Tror dock inte att den någonsin kommer att bli omplanterad 😀

Det har tagit emot att handarbeta…. Overslyngeln är sååååå tråkig!!!! Det har medfört att jag inte gjort någonting, även fast jag har en hel del andra projekt 😀 Men i helgen tog jag tag i min filt till stolen i stickhörnan. I går blev den klar!!!!! NÖJD!

DSC_0041Äntligen något som blivit klart!!!!!

Nu väntar lite frukost och en promenad till jobbet. Ha en bra vecka!

DSC_0012

9 reaktioner på ”Ny vecka, nya möjligheter…..

  1. En så fin filt!
    och den där slyngeln tror jag du ska repa upp för den kommer bara att ligga där och vara ett dåligt samvete i ett par år…gör slag i saken och ”döda” den nu och gör något annat som är roligt av garnet!
    Numera repar jag upp utan problem – förr fick jag ångest. ;-))

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s