Så tog ännu en vecka slut….

Och jag är rätt sliten….. Men i onsdags kom jag iväg på Öppen Ateljé för att nålbinda. Band väl inte så väldigt mycket 😀 Men jag hade det trevligt! Behöver verkligen ta mig i kragen och komma iväg, jag mår ju så bra efteråt…. Det här veckan har det nästan inte promenerats heller….. Fy på mig! Men jag är så dödligt less på broddar!!!!!! 😦

Nu är det en vecka kvar till sportlovet. Jag har egentligen inte lov, eftersom jag jobbar både i skolan och på fritids. Men jag hade lite komp och så blir det mera komp till veckan…. Ska bli skönt med 4 dagars ledigt!

Igår kom en son hem från NAbolannet. Roligt att se honom. Så i helgen ska vi planera för en Malmöresa alla 3 ner till nummer 4 😀

Men först bad…..

10257957_10202475068317522_6494911132581401420_oTREVLIG HELG!

11 reaktioner på ”Så tog ännu en vecka slut….

  1. Mormor

    Ikke bare meg som er lei brodder? Nei det er litt usj å skulle ha dem på bestandig, men heller den enn brukne ben 🙂
    Ha en fin uke 🙂

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s