Oj….

Den här veckan kommer jag att få testa på mina krafter. Kurs idag och kurs hela torsdagen. Som tur är så blir det vila på sportlovet 😀

Igår morse så var det helt omöjligt att få upp ögonen. Jag snoozade och snoozade….. Tur att jag har sovmorgon på måndagar. För varje gång jag viftade till mobilen så drömde jag något nytt och helt otroligt.

Den som sitter fast mest är att jag retat min granne inunder. Det var verkligen inte min mening!!!! Men jag gick iaf ner i moronrock, ludna tofflor och papiljotter och sopade hans uteplats kl 0500 på morgonen. Det uppskattades inte!!!! Till saken hör att han har mycket bättre ordning på sin uteplats än jag har på mitt loft 😦 och jag äger inge morgonrock eller tofflor eller papiljotter…… 😀

DSCN6265

9 reaktioner på ”Oj….

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s