Vad väntar vi på????

En helt underbar låt som känns mycket aktuell idag när jag avslutat mina besök hos psykologen. Nu återstår bara allt arbetet med att bibehålla det jag byggt upp och inte få återfall utan bara bakslag. Och så ska jag sluta använda min av ”bara”…. I slutet av maj så ska vi träffas och se om jag har lyckats hålla mig till planen. Är nästan övertygad om att jag kommer att klara det denna gång. Jag har haft ett enormt stöd från företagshälsovården, arbetsgivare, arbetslaget och familjen. Familjen står sista i listan för att det är dom som har hållit mig uppe hela tiden, det är inte dom som gjort att jag mått så illa som jag gjort. Det är hemskt att skriva, för jag älskar mitt jobb, men det är där som kraften har tagit slut. Och hela veken och halva ljusstaken….. Tur att det inte tog eld i duken…..

Igår var jag på kurs och lekte hela dagen 😀 Temat var ”LUFT”.

DSC_0044Riktigt kul!!! Vi gjorde såpbubblor, såpbubbelkonst, flög till månen, tillverkade helikoptrar och massor med mera…..

DSC_0047Vi konstruerade en bil som drevs av luft. De ni alla oljebolag!!! 😀

DSC_0045Pimpa måste man ju göra 😀 Sen vart det tävling 😀 Och som alltid när pedagoger tävlar så är det på Liv och Död 😀

DSC_0048Vår ”Kärleksmobil” gick så fort att den nästa inte kom med på bild 😀

DSC_0052Skämtar bara….. Men den gick iaf framåt, de var det inte alla som lyckades med 😀

Imåra är det dags för kurs igen…… (Undrar om det är lov snart????) Denna gång om läs och skrivinlärning. Var på denna föreläsning i Göteborg i våras och den är jättenyttig och tänkvärd!!! Bra att få lite uppdatering nu när man inte har kunnat jobba efter detta nya sätt med läsinlärningen och kanon att alla pedagoger får samma kurs inte bara två vilsna förskolelärare.

liten

g

6 reaktioner på ”Vad väntar vi på????

  1. Det är sååå roligt att läsa att du är tillbaka på banan igen. Jag håller tummar för att du inte ens är i närheten av återfall, utan att din låga brinner fint och jämt utan att ta slut! Stor lycka till kram!

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s